CAPERLAN
Kód
8574623
2923461
Návnada Gooster Special kapor 1 kg
3,80 €
Jednotková cena
3.8/Kg
Dostupnosť v predajni
Dostupnosť v predajni
Táto návnada bola vyvinutá pre rybárov na lov kapra na plávanú.
VÝHODY
Lákavosť
Návnada obsahuje ľan, konope, proso, repku.Lepivosť
Slabo lepivá návnada, ktorá sa na dne rýchlo aktivuje.Jednoduché použitie
Ľahká príprava zmiešaním 2 dielov krmiva a 1 dielu vody.Priemer
Hrubozrnná návnada na prilákanie kaprov na lovné miesto.TECHNICKÝ POPIS
Pokyny na prípravu
Tím Caperlan vám odporúča použiť 2 dávky návnady na 1 l vody.
Namáčanie návnady sa optimálne robí na 2 etapy.
Najprv nalejte 3/4 požadovaného objemu vody a rázne premiešajte rukou v okrúhlom vedre, aby sa častice návnady mohli napiť vodou.
Potom nechajte návnadu 15 minút odpočívať, potom dolejte zvyšok vody, aby ste dosiahli vlhkosť, ktoré vám umožní robiť gule.
Namáčanie návnady sa optimálne robí na 2 etapy.
Najprv nalejte 3/4 požadovaného objemu vody a rázne premiešajte rukou v okrúhlom vedre, aby sa častice návnady mohli napiť vodou.
Potom nechajte návnadu 15 minút odpočívať, potom dolejte zvyšok vody, aby ste dosiahli vlhkosť, ktoré vám umožní robiť gule.
Zloženie
Strúhanka, kukuričné pokrutiny, kukurica, mix semien (ľan (10%), konope (4%), červené proso (2%), žlté proso (2%), repka(2%)).
Obsah analytických zložiek
Bielkoviny 9 %. Tuky 6,9 %. Minerály 4,7 %. Vláknina 3,2 %. Sodík 0,3 %.
Obchodný názov
Doplnková potrava určená pre kaprovité ryby.
Identifikačné číslo
484 324 934 000 21
Hmotnosť
1 kg.
Dostupné aj v 5 kg balení.
Dostupné aj v 5 kg balení.
Tipy na skladovanie a údržbu
Tipy na skladovanie
Systém Clip’&’Cut Caperlan umožňuje správne otvoriť a zatvoriť vrecko, aby sa návnada nevysypávala, pričom sa ľahšie prenáša a skladuje. Uchovávajte návnadu v suchu.
Obmedzenia používania
Výrobok nie je určený na konzumáciu ľuďmi.
TESTOVANIE A ZÁRUKA
Otestujte produkt
Návnada testovaná už niekoľko rokov mnohými rybármi.
Záruka na diely
Dátum spotreby je uvedený na zadnej strane obalu, aby ste sa mohli uistiť o čerstvosti zložiek.