Filtre 0
Filtre 0
CAPERLAN Kód 8574621 2923459

Návnada Gooster Special na všetky riečne ryby 1 kg

3,80 €
Jednotková cena 3.8/Kg
Nedostupné online

Dostupnosť v predajni

Táto návnada bola vyvinutá pre rybárov loviacich na plávanú, ktorí chcú loviť všetky druhy rýb v rieke.

VÝHODY

Lákavosť

Prítomnosť kukuričných pokrutín, arašidov, ľanového semena, kukuričného lepku.

Lepivosť

Lepivá návnada na rybolov v kanáli aj v rieke.

Jednoduché použitie

Ľahká príprava zmiešaním 2 odmeriek krmiva a 0,75 l vody.

Priemer

Návnada so stredným mletím na prilákanie rýb každej veľkosti.

Inštrukcie


TECHNICKÝ POPIS

Pokyny na prípravu

Tím Caperlan vám odporúča použiť 2 dávky návnady na 0,75 l vody.



Namáčanie návnady sa optimálne robí na 2 etapy.

Najprv nalejte 3/4 požadovaného objemu vody a rázne premiešajte rukou v okrúhlom vedre, aby sa častice návnady mohli napiť vodou.

Potom nechajte návnadu 15 minút odpočívať, potom dolejte zvyšok vody, aby ste dosiahli vlhkosť.

Zloženie

Strúhanka, kukuričné pokrutiny, arašidy, sušienky, ploché ľanové semeno (10 %), kukuričný lepok, kokosové pokrutiny.

Obsah analytických zložiek

Bielkoviny 12,9 %. Tuky 9,1 %. Minerály 2,9 %. Vláknina 4,5 %. Sodík 0,3 %.

Obchodný názov

Doplnková potrava určená pre kaprovité ryby.

Identifikačné číslo

484 324 934 000 21.

Hmotnosť

1 kg.

Zloženie

Zloženie

Hlavná časť: 10.0% Ľanové semienka, 10.0% Sušienka, 10.0% Arašidy, 30.0% Strúhanka, 10.0% Kopra (sušené kokosové orechy) , 20.0% Kukuričné výlisky, 10.0% Kukuričný lepok

Tipy na skladovanie a údržbu

Tipy na skladovanie

Systém Clip’&’Cut Caperlan umožňuje správne otvoriť a zatvoriť vrecko, aby sa návnada nevysypávala, pričom sa ľahšie prenáša a skladuje. Uchovávajte návnadu v suchu.

Obmedzenia používania

Výrobok nie je určený na konzumáciu ľuďmi.

TESTOVANIE A ZÁRUKA

Otestujte produkt

Návnada s rovnakou receptúrou ako má návnada Gooster na riečne ryby 2 kg, ktorú predávame už niekoľko rokov.

Záruka na diely

Dátum spotreby je uvedený na zadnej strane obalu, aby ste sa mohli uistiť o čerstvosti zložiek.