CAPERLAN
Kód
8796844
4826260
Soft pellet Syr 6 mm na morský rybolov
5,00 €
Dostupnosť v predajni
Dostupnosť v predajni
Tieto mäkké potápavé syrové pelety 6 mm sú určené pre rybárov na morský rybolov všetkých druhov rýb.
VÝHODY
Lákavosť
Pelety so syrovou príchuťou.Jednoduché otvorenie / zatvorenie
Nádobka vhodná na dlhodobé skladovanie.Jednoduché použitie
Husté a súčasne mäkké pelety 6 mm sa jednoducho nastražujú na háčik.TECHNICKÝ POPIS
Zloženie syrových peliet Soft Pellet
Soft pellet 6 mm Syr:
Nádobka 150 g.
Mäkké pelety 6 mm.
Prírodne farbené.
Zloženie: Pšeničná múka, glycerín, pražená sója, hydinová múčka, extrudovaná kukurica, pšeničný lepok, slnečnicový olej.
Prísada: Syrová príchuť, kyselina maslová, 1k202 sorban draselný 3400 mg/kg.
Nádobka 150 g.
Mäkké pelety 6 mm.
Prírodne farbené.
Zloženie: Pšeničná múka, glycerín, pražená sója, hydinová múčka, extrudovaná kukurica, pšeničný lepok, slnečnicový olej.
Prísada: Syrová príchuť, kyselina maslová, 1k202 sorban draselný 3400 mg/kg.
Obsah analytických zložiek
Proteíny v hrubom: 12,3 %. Tuky v hrubom: 4,3 %.
Vláknina: 1,6 %.
Sodík: 1,77 %. Vlhkosť: 21 %.
Vláknina: 1,6 %.
Sodík: 1,77 %. Vlhkosť: 21 %.
Obchodný názov
Doplnkové krmivo určené pre zubaticovité ryby.
Číslo schválenia
NL207802.
Zloženie
Zloženie
Hlavná časť: 24.0% Glycerin, 0.5% Kyselina maslová, 38.3% Pšeničná múka sparená , 7.22% Extrudovaná kukuričná múka, 1.8% Spracovaná rybia múčka, 9.63% Dehydrovaný kurací proteín, 12.61% Sójová múka s vysokým obsahom tuku, 3.59% Pšeničný lepok, 2.35% Slnečnicový olej
Tipy na skladovanie a údržbu
SUšENIE V SUšIčKE JE MOžNé. - NORMáLNA TEPLOTA, MAXIMáLNA TEPLOTA VZDUCHU NA VýSTUPE Z BUBNA 80 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 30 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 150 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 70 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 200 °C.
Tipy na skladovanie
Veko nádobky riadne uzavrite, aby ostatné pelety nevyschli.
Obmedzenia používania
Výrobok nie je určený na konzumáciu ľuďmi.
TESTOVANIE A ZÁRUKA
Záruka na diely
Dátum spotreby je uvedený na zadnej strane obalu, aby ste sa mohli uistiť o čerstvosti zložiek.