Filtre 0
Filtre 0
QUECHUA Kód 8731694 4457431

Nafukovací prút - náhradný diel predsiene stanu Air Seconds 6.3 Polycoton

80,00 €
  • Nafukovací prút na spálňu – náhradný diel stanu Air Seconds 6.3 Polycoton
Farba: ŠEDÁ
  • ŠEDÁ
  • ŠEDÁ
Nedostupné online

Dostupnosť v predajni

Náš tím vyvinul tento výrobok na výmenu poškodeného nafukovacieho prútu vášho nafukovacieho stanu Quechua Air Seconds 6.3 Polycoton.

VÝHODY

Tuhosť

S nafukovacím prútom v dobrom stave bude váš stan opäť ako nový.

TECHNICKÝ POPIS

Kompatibilita

Tento nafukovací prút je kompatibilný s nafukovacím stanom Quechua Air Seconds 6.3 Polycoton pre 6 osôb s 3 spálňami.

Odporúčame vám, aby ste si u odborníka skontrolovali kompatibilitu tohto dielu s vaším vybavením. Servisní technici v predajniach Decathlon sú vám k dispozícii a pomôžu vám vymeniť diely vášho stanu. Pokojne sa na nich obráťte.

Veľkosť nafukovacích prútov Air Seconds 6.3 Polycoton

Prút spálne: 571 cm. Prút stanu: 625 cm.

Zloženie

Zloženie

Prút: 60.0% Termoplastický polyuretán, 40.0% Polyetylén

Tipy na skladovanie a údržbu

SUšENIE V SUšIčKE JE MOžNé. - NORMáLNA TEPLOTA, MAXIMáLNA TEPLOTA VZDUCHU NA VýSTUPE Z BUBNA 80 °C. SUšENIE V SUšIčKE JE MOžNé. - NORMáLNA TEPLOTA, MAXIMáLNA TEPLOTA VZDUCHU NA VýSTUPE Z BUBNA 80 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 30 °C. MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 30 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 150 °C. ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 150 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 70 °C. MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 70 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE  200 °C. ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 200 °C.

Tipy na skladovanie

Dbajte na to, aby bol stan pred uskladnením dokonale suchý, aby ste predišli korózii a plesniam. Pred každým použitím skontrolujte stav nafukovacích prútov.

Obmedzenia používania

Neskladujte na vlhkom mieste.

TESTOVANIE A ZÁRUKA

Záruka

2 Roky/ov

Schválené

Aby sme vyhoveli vašim požiadavkám, výrobky Quechua sa testujú v prírode v podmienkach podobných tým, s ktorými sa môžete stretnúť počas turistiky. Naši návrhári a nezávislí účastníci testov overujú vlastnosti výrobkov počas ich vývoja až po uvedenie na trh.