Úloha proteínov
Máme tri druhy makroživín: bielkoviny, tuky a sacharidy. Okrem iného poskytujú organizmu energiu vo forme kalórií.
Sacharidy sú primárnym zdrojom energie a poskytujú organizmu palivo.
Proteíny sú esenciálnou živinou na tvorbu svalovej hmoty a fungovanie nášho tela.
Ako si pripraviť Whey Protein?
Zmiešajte 150 ml vody s dvomi lyžicami Whey Protein (teda 30 g) v šejkri so sitkom.
Môžete meniť množstvo vody podľa chuti.
Miešajte po dobu 30 sekúnd a ochutnajte.
Aby ste získali hustejší nápoj, môžete Whey Protein zmiešať s 150 ml mlieka.
Po fyzickej námahe konzumujte do 1 hodiny.
BCAA
Viete, čo sa skrýva za týmito 4 písmenami?
Bielkoviny sú zlúčeniny zložené z aminokyselín. Existuje 20 rôznych druhov, z toho 9 esenciálnych aminokyselín (telo si ich nevie vyprodukovať samo a musia sa získavať potravou). Medzi nimi 3 aminokyseliny s rozvetveným reťazcom.Anglicky sa nazývajú Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucín, izoleucín a valín. Nazývajú sa tak kvôli ich tvaru. Podieľajú sa na budovaní svalov a procese regenerácie.
Čo je WHEY PROTEIN?
Whey proteín pochádza zo srvátky.
Rýchlo sa vstrebáva a stimuluje tvorbu svalov, preto ho oceníte najmä po fyzickej námahe.
Prečo konzumovať proteín WHEY?
- Jednoduchý denný príjem bielkovín
- Udržanie svalovej hmoty po fyzickej námahe
- Pestrý zdroj proteínov
- Praktický (môžete si ho vziať do telocvične alebo do práce)
PÔVOD INGREDIENCIÍ
21 g proteínu 5,2 g BCAA / šejker na dosiahnutie vašich cieľov
Nový WHEY PROTEIN je vyrobený vo Francúzsku.
Prírodné arómy a sladké molekuly juhoamerickej rastliny stévie
Jednoduchá receptúra a chuť
Pracovali sme na receptúre proteínu s vyváženou chuťou, ktorá vydrží.
Ak ste zvyknutí na práškové proteíny s umelými príchuťami, náš nový proteín vám môže na začiatku pripadať chuťovo menej výrazný.
Na zvýraznenie chuti môžete meniť objem tekutiny, ktorý miešate s práškom. Napríklad 50 ml tekutiny značne zmení chuť a textúru nápoja.
Preto na základe nášho testovania odporúčame na jeden šejker použiť 150 ml tekutiny.
Kvalita výroby a certifikáty
Nový WHEY PROTEIN je vyrobený vo Francúzsku - 50 % ingrediencií je francúzskeho pôvodu (proteín) - 50 % z Holandska.
Výrobný závod má certifikáciu IFS Food.
Výroba produktov v súlade s normami správnej výrobnej praxe a podľa princípov a metód HACCP.
Fyzikálno-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových výrobkov.Zdravotná bezpečnosť a chuťová kvalita.
Kedy konzumovať Whey Protein?
Konzumujte 30 minút po športovej aktivite.
Odporúčame vám šejker po konzumácii hneď vyčistiť. Rovnako môžete doplniť svoju dennú stravu jednou dávkou WHEY na raňajky alebo pred tréningom.
Pokyny na použitie
Popri fyzickej aktivite je dôležité dodržiavať pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl.
V prípade dlhodobej konzumácie (6-8 týždňov) sa poraďte so svojím lekárom. Kontraindikáciou pri tomto výrobku je preťaženosť ľadvín a pečene, je nevhodný pre tehotné ženy a deti do 14 rokov. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Obsah laktózy v 100 g
+/- 10 g.