Filtre 0
Filtre 0
CAPERLAN Kód 8757463 4550681

Návnada Gooster Classic na všetky ryby na lov na feeder 1 kg

2,60 €
Nedostupné online

Dostupnosť v predajni

Táto návnada bola vyvinutá pre rybárov loviacich na feeder, ktorí chcú loviť veľké ryby.

VÝHODY

Lepivosť

Málo lepivá návnada sa rýchlo šíri.

Jednoduché použitie

Ľahká príprava zmiešaním 2 odmeriek krmiva a 0,75 l vody.

Priemer

Návnada strednej štruktúry so zrnami na prilákanie veľkých rýb.

TECHNICKÝ POPIS

Odporúčaná príprava

Tím Caperlan odporúča použiť 2 dávky krmiva na 0,75 dávky vody.

Namočenie krmiva je optimálne robiť na dvakrát.

Najprv nalejte 3/4 objemu potrebnej vody a energicky pritom miešajte rukou v okrúhlom vedre, aby častice krmiva nasiakli vodou.

Potom nechajte návnadu 15 minút odpočívať, potom dolejte zvyšok vody, aby ste dosiahli vlhkosť.

Zloženie

Zloženie: Kukuričná krupica, strúhanka, repkové zrná.

Prísada: Korenistá aróma (0,5 %).

Zloženie

Zloženie

Hlavná časť: 40.0% Strúhanka, 10.0% Semeno repky olejnej, 50.0% Kukuričná semolina

Nutričné informácie

Nutričné informácie

Bielkoviny 8 %. Tuky 8 %. Minerály 15 %. Vláknina 3 %. Sodík 2 %.

Tipy na skladovanie a údržbu

SUšENIE V SUšIčKE JE MOžNé. - NORMáLNA TEPLOTA, MAXIMáLNA TEPLOTA VZDUCHU NA VýSTUPE Z BUBNA 80 °C. SUšENIE V SUšIčKE JE MOžNé. - NORMáLNA TEPLOTA, MAXIMáLNA TEPLOTA VZDUCHU NA VýSTUPE Z BUBNA 80 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 30 °C. MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 30 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 150 °C. ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 150 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 70 °C. MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 70 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE  200 °C. ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 200 °C.

Tipy na skladovanie

Použite do dátumu uvedeného na zadnej strane obalu. <br /> Uchovávajte návnadu v suchu.

Obmedzenia používania

Výrobok nie je určený na konzumáciu ľuďmi.

TESTOVANIE A ZÁRUKA

Otestujte produkt

Návnada testovaná počas 1 roka na rôznych lovných miestach, aby sa overila jej účinnosť.

Záruka na diely

Dátum spotreby je uvedený na zadnej strane obalu, aby ste sa mohli uistiť o čerstvosti zložiek.