CAPERLAN
Kód
8757463
4550681
Návnada Gooster Classic na všetky ryby na lov na feeder 1 kg
2,60 €
Dostupnosť v predajni
Dostupnosť v predajni
Táto návnada bola vyvinutá pre rybárov loviacich na feeder, ktorí chcú loviť veľké ryby.
VÝHODY
Lepivosť
Málo lepivá návnada sa rýchlo šíri.Jednoduché použitie
Ľahká príprava zmiešaním 2 odmeriek krmiva a 0,75 l vody.Priemer
Návnada strednej štruktúry so zrnami na prilákanie veľkých rýb.TECHNICKÝ POPIS
Odporúčaná príprava
Tím Caperlan odporúča použiť 2 dávky krmiva na 0,75 dávky vody.
Namočenie krmiva je optimálne robiť na dvakrát.
Najprv nalejte 3/4 objemu potrebnej vody a energicky pritom miešajte rukou v okrúhlom vedre, aby častice krmiva nasiakli vodou.
Potom nechajte návnadu 15 minút odpočívať, potom dolejte zvyšok vody, aby ste dosiahli vlhkosť.
Namočenie krmiva je optimálne robiť na dvakrát.
Najprv nalejte 3/4 objemu potrebnej vody a energicky pritom miešajte rukou v okrúhlom vedre, aby častice krmiva nasiakli vodou.
Potom nechajte návnadu 15 minút odpočívať, potom dolejte zvyšok vody, aby ste dosiahli vlhkosť.
Zloženie
Zloženie: Kukuričná krupica, strúhanka, repkové zrná.
Prísada: Korenistá aróma (0,5 %).
Prísada: Korenistá aróma (0,5 %).
Zloženie
Zloženie
Hlavná časť: 40.0% Strúhanka, 10.0% Semeno repky olejnej, 50.0% Kukuričná semolina
Nutričné informácie
Nutričné informácie
Bielkoviny 8 %. Tuky 8 %. Minerály 15 %. Vláknina 3 %. Sodík 2 %.
Tipy na skladovanie a údržbu
SUšENIE V SUšIčKE JE MOžNé. - NORMáLNA TEPLOTA, MAXIMáLNA TEPLOTA VZDUCHU NA VýSTUPE Z BUBNA 80 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 30 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 150 °C.
MAXIMáLNA TEPLOTA PRANIA 70 °C.
ŽEHLENIE PRI MAXIMáLNEJ TEPLOTE 200 °C.
Tipy na skladovanie
Použite do dátumu uvedeného na zadnej strane obalu. <br />
Uchovávajte návnadu v suchu.
Obmedzenia používania
Výrobok nie je určený na konzumáciu ľuďmi.
TESTOVANIE A ZÁRUKA
Otestujte produkt
Návnada testovaná počas 1 roka na rôznych lovných miestach, aby sa overila jej účinnosť.
Záruka na diely
Dátum spotreby je uvedený na zadnej strane obalu, aby ste sa mohli uistiť o čerstvosti zložiek.