NOVINKA: RÝCHLA REZERVÁCIA PRODUKTOV CEZ WHATSAPP, TELEFÓN ALEBO EMAIL! VIAC INFO TU. VÝDAJNÉ MIESTA NAšICH OBCHODOV SÚ OTVORENÉ.
Kód : 8586546
Pridať k obľúbeným
Výrobok už bol pridaný
VARIČE, RIADY, TREKINGOVÉ FĽAŠE

Dehydratovaný pokrm zemiaková kaša s hovädzím mäsom 120 g FORCLAZ

FORCLAZ
4.1/5
4.1/5
DECATHLON.SK
  • Doručenie na predajňu od 23/01/2021 Zadarmo
  • Výdajné miesto od 26/01/2021 1.99
  • Doručenie domov od 26/01/2021 2.99
Pokrm s vysokým energetickým obsahom a minimálnou hmotnosťou, vhodný na fyzické aktivity (treking). 140 g. 434 kcal energie v 100 g (dehydratovaná hmotnosť pokrmu 140 g s obalom). Konečná hmotnosť po zaliatí vodou: 510 g.

Výhody

Jednoduché použitie Rýchla (5 – 8 min.) a jednoduchá príprava vďaka ryske na vodu vo vnútri.
Energetická hodnota 434 kcal na 100 g dehydratovaného výrobku. 510 g po zaliatí vodou.
Jednoduchý prenos Uzatvárateľné vrecúško. Rozmery: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Celková hmotnosť: 140 g.
Detail výrobku

Technický popis

Používanie

Otvorte vrecúško a držte okraje na obidvoch stranách tak, aby sa dotýkali a dobre sa otvorilo dno vrecúška ako hlboký tanier.
Pridajte 400 ml vriacej vody (na úroveň 8), zamiešajte lyžicou a uzavrite zips. Počas rehydratácie obsah vrecúška pravidelne miešajte. Nechajte odstáť 5 – 8 minút a po uplynutí tejto doby znova premiešajte môžete konzumovať.

Rady týkajúce sa použitia (pokračovanie)

Hornú časť vrecúška môžete odtrhnúť a vrecúško použiť ako misku. Pozor, čím je voda teplejšia, tým je lepšia rehydratácia. Ak voda nevrie, redšej ešte chvíľu počkajte, kým si vychutnáte svoje jedlo.

Zohľadňujeme vaše názory!

Vzhľadom na to, že nám záleží na zdraví a pohode našich športovcov, tento pokrm bol vylepšený vďaka vašim názorom. Na základe vašej spätnej väzbe sme vypracovali nový recept s menším obsahom soli. Využili sme to na vytvorenie nového receptu: zaručený pôvod z Francúzska. Mäso je lyofilizované a je certifikovaným francúzskym hovädzím mäsom.

Dehydratácia alebo lyofilizácia?

Naše potraviny sú zväčša lyofilizované, t. j. sušené mrazom (s výnimkou korenín, ryže a cestovín). Je to proces sublimácie (priamy prechod vody z pevného do plynného skupenstva). To umožňuje zachovať všetky výživové hodnoty surovín vybratých do jednotlivých receptov (v porovnaní s inými postupmi dehydratácie). A čo je rovnako dôležité, umožňuje to taktiež zachovať chuť potravín nezmenenú a obmedziť používanie konzervantov.

Ako sa tieto výrobky pripravujú?

Náš sortiment lyofilizovaných pokrmov sa vyrába vo Francúzsku.
Pred dehydratáciou sa hovädzie mäso (zaručený pôvod Francúzsko) varí pri nízkej teplote (okolo 70 °C) počas 45 – 60 minút. Ostatné suroviny (škroboviny a pod.) sa lyofilizujú samostatne.
Všetky suroviny sa potom spoja spolu s koreninami a bylinkami podľa pripravených receptov. Potom sa dávajú do jednotlivých gastro vrecúšok.

Hmotnosť a rozmery

Hmotnosť po zaliatí: 510 gramov. Suchá hmotnosť: 140 gramov. Rozmery: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Celková hmotnosť: 140 gramov s vrecúškom.

Tabulka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty: 100 g | 120 g (=1 pokrm) Energetické hodnoty: 1822 kJ - 434 kcal | 2186 kJ - 521 kcal. Tuky: 17,0 g | 20,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,8 g | 12,0 g. Sacharidy: 49,0 g | 59,0 g, z toho cukry: 9,7 g | 12,0 g. Proteíny: 21,0 g | 25,0 g. Soľ: 3,5 g | 4,2 g.

Zobraziť viac Zobraziť menej

Zloženie/rady

Tipy na skladovanie Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Naše záväzky

Schválil Celý návrhársky tím mal možnosť testovať tento pokrm zo zemiakov a hovädziny počas jeho vývoja, počas častých výletov v masíve Mont Blancu, kde sídli trekingová značka spoločnosti Decathlon Forclaz. Tento pokrm bol testovaný a schválený pri používaní v reálnych podmienkach. Skúšali ho 5 týždňov na jar v roku viacerí ľudia, ktorí absolvovali 2 týždne pešej turistiky na Kanárskych ostrovoch, po ktorej nasledovali 3 týždne na trasách GR10 v Pyrenejach.
Testovanie výrobku Všetky výrobky Aptonia sú v každej fáze vývoja testované našimi tímami a spotrebiteľmi, aby sme čo najlepšie dokázali uspokojiť ich potreby.
Tento pokrm schválila výživová poradkyňa a skupina účastníkov testu..

Vaše hodnotenie