Hide Filters
Filtre 0
Zoradiť podľa:
Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
  • Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
  • Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
  • Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g

FORCLAZ

8734130

Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g

4,50 €
jednotková cena 52,94 €/Kg
  • Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
  • Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
  • Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
Lyofilizovaný dezert Ovsená kaša s jablkami a ríbezľami 85 g
Veľkosť :
Nie je k dispozícii online

Tieto raňajky s jablkami a ríbezľami sme vytvorili, aby sme vám ponúkli vyváženú receptúru na dobrý štart do nového dňa v horách.

VÝHODY

Jednoduché použitie

Jednoduché použitie

Doba prípravy: 10 min (horúca voda).
Vrecko so stupnicou. Zapínanie na zips.
Energetická hodnota

Energetická hodnota

387 kcal (1629 kJ) na 100 g.
329 kcal (1385 kJ) na 235 g zaliateho pokrmu.
Jednoduchý prenos

Jednoduchý prenos

Hmotnosť netto: 85 g.
Zatváracie vrecko (11 g).
Celková hmotnosť: 96 g.

Technický popis

Ako pripraviť lyofilizovaný pokrm?

Otvorte vrecko a oba konce držte tak, aby sa navzájom dotýkali.
Potom naplňte vodou až po úroveň 4 (150 ml). Premiešajte. Zatvorte zips. Počkajte 10 minút, potom znova premiešajte príborom a konzumujte.
Množstvo vody možno prispôsobiť podľa vášho želania. Šéfkuchárom ste vy!

Lyofilizácia a dehydratácia?

Tieto dva postupy sú inšpirované prírodou. Odoberajú vodu nachádzajúcu sa v potravinách, aby ich dlhodobo zakonzervovali, pomocou sušenia chladom alebo teplom.
Lyofilizácia odoberá vodu z potravín tak, že voda prechádza z pevného stavu (zmrazenie) do plynného stavu.

Dehydratácia suší potraviny pri vysokej teplote. Voda obsiahnutá v potravinách sa odparí.

Ako sa tieto pokrmy pripravujú?

Vo Forclaz vám chceme ponúkať stále viac 100 % lyofilizovaných výrobkov.
Lyofilizácia totižto vďaka sušeniu chladom umožňuje lepšie uchovanie výživových a chuťových vlastností potravín bez potreby konzervantov a prísad.
Vďaka tomu môžeme variť jedlá s chuťou takmer akoby boli pripravené doma!
Pri suchých potravinách (ryža, cestoviny, krupica...), ktoré sa konzervujú už dávno, lyofilizácia nie je potrebná.

Výhody ovsenej kaše s jablkami a ríbezľami

Receptúra a objem vhodný na fyzické aktivity vo voľnej prírode. Krajina pôvodu Poľsko.

Hmotnosť a rozmery

Suchá hmotnosť: 85 gramov. Hmotnosť po zaliati: 235 gramov. Hmotnosť vrecka: 11 g. Rozmery vrecka: 18,5 × 15,0 × 4,0 cm.
Celková hmotnosť: 96 gramov s vrecúškom.

Balené v ochrannej atmosfére. Po otvorení spotrebujte všetko jedlo.

Potraviny nie sú čerstvé neobmedzene. Časom sa ich kvalita zhoršuje a kazia sa. Aby sme spomalili toto kazenie a zachovali čerstvosť našich jedál tak dlho, ako sa dá, pridávame do balenia potravinársky plyn (dusík E941) pred zatavením obalu. Dusík je inertný (nereaguje) a je bez zápachu. Chráni potraviny pred oxidáciou tým, že likviduje čiastočky vlhkosti.