Filtre 0
Filtre 0

Beh

Vyberte si z našej širokej ponuky produktov a užite si radosť zo športovania.

Predstavujeme produkty

{{product.prix}} €

{{product.regular}} € {{product.percentoff}} %

{{product.prix}} €

{{product.product_name}}
Mohlo by vás tiež zaujímať
Pozrite si športy s podobnými produktami

BEH


Beh ako šport je spôsob pohybu, ktorý sa vykonáva pomocou dolných končatín pričom rýchlosť je vykonávana spôsobom, že v istý moment sa nedotýka ani jedna noha povrchu. Beh je koordinovaný a komplexný pohyb, ktorý využíva veľku skupinu svalových skupín. Každý z nás vykonáva beh odlišne a teda ma inú techniku behu a preto sme pre Vás vytvorili túto ponuku. Bežecké oblečenie, bežecká obuv a mnoho bežeckých doplnkov, ktoré Vám spríjemnia Váš beh. Nakúpite u nás mnoho produktov ako sú napríklad bežecké hodinky, bežecké batohy, podložky do bežeckej obuvi a tak ďalej. Zdravý spôsob života je dôležitý pre každého. Šport pre všetkých. Všetko pre šport.


JOGGING


Jogging je pojem pre rekreačný beh v nízkej intenzite. Ak ide o bežca vyššej hmotnosti, tak je možné v začiatkoch beh striedať s chôdzou, aby nedošlo k preťaženiu organizmu. Tento druh behu je ideálny pre spaľovanie tukov. V ponuke nájdete vhodnú bežeckú obuv, pre začiatočníkov. Obuv je potrebné vyberať určenú na kratšie vzdialenosti ako sú päť až desať kilometrové behy a to maximalne tri krát do týždňa. Pre pohodlie behu je možné vybrať si z ponuky bežeckého oblečenia, ktoré vynikajúco odvádza pot a v zime udržuje teplotu organizmu na správnej úrovni.


TRAILOVÝ BEH


Trailový beh alebo cezpoľný beh je typ behu, kde sa beží v ťažšom teréne a to v lese, kde je nerovnomerný kopcovitý potvrch. Žážitok z tohto behu môžete mať nezabudnuteľný práve s produktami, ktoré nájdete práve u nás. Na trail máme vhodné hydrovaky a fľaše, s ktorými smäd nebude prekážkou. Obuv na trail pre ženy a trailová obuv pre mužov, aby ste sa pri behu cítili bezpečne a mali veľký záber, či trailové oblečenie pre ženy a trailové oblečenie pre mužov, ktoré si zamilujete!


ATLETIKA


Atletika - športové odvetvie, kde človek vykonáva pohyby cyklické, acyklické a mnoho ďalších pohybov. Práve preto u nás nájdete produkty, ktoré je možné využiť na atletiku. Sú to bežecké tretry, doplnky na regeneráciu a výživu či hodinky na beh a športtestery. Pripravili sme pre vás kategóriu, kde nájdete všetko potrebné na atletiku. Či už obuv na atletiku,oblečenie na atletiku alebo tréningové pomôckyna atletiku.