Filtre 0
Filtre 0

Fitness stroje a náradie

Vyberte si z našej širokej ponuky produktov a užite si radosť zo športovania.

Ešte môžete potrebovať:
Predstavujeme produkty

{{product.prix}} €

{{product.regular}} € {{ product.percentoff }} %

{{product.prix}} €

{{product.product_name}}
Mohlo by vás tiež zaujímať
Pozrite si športy s podobnými produktami

POSILŇOVANIE

Ak potrebujete príslušenstvo, vybavenie, alebo oblečenie pre vašu domácu posilňovňu, tak ste na správnom mieste! Nespoliehate sa na otváracie doby posilňovní, ale prineste si vlastnú posilňovňu domov. Či už potrebujete činky, hrázdu, lavicu alebo kettlebell, u nás Decathlone nájdete všetko za priaznivý pomer ceny a kvality produktu. Neustále inovujeme nové produkty, ktoré vám pomôžu na ceste za vašou vysnívanou postavou.


Činky a závažia podporujú rast svalov, zatiaľ čo cviky s vlastnou váhou dokážu vyriešiť problémy s chrbticou, chybnou stavbou tela alebo aj reumatologické problémy. V našej ponuke nájdete aj činky alebo závažia, ktoré využijete nielen na cross tréning, ale aj do domácej posilňovne. Ak potrebujete vidieť výsledky čo najrýchlejšie, pomôže vám k tomu aj výber proteínov a doplnkov stravy, našich značiek Domyos a Aptonia.


Doplnky sú vyvinuté na základe vašich špecifických potrieb. Pre podporu rastu svalov (Kreatín, Glutamín, Proteín), na chudnutie (Karnitín), alebo na rýchlejšiu regeneráciu svalov a energiu (BCAA).Tak na čo čakáte? Začnite cvičiť ešte dnes, lebo telo máme iba jedno!


DOPLNKY VÝŽIVY

Správne doplnky pre tréning sú podstatné, a pomáhajú vám maximalizovať vaše výsledky


- Chudnutie: L- Karnitín pomáha spaľovať tuky, BCAA vám dá energiu naviac pri tréningu a proteín dodá správnu výživu a dopĺňa diétny plán.
- Naberanie svalov:L- Kreatín pomáha pri náraste svalov, BCAA vám pomáha regenerovať svaly a proteín dodá všetky živiny. Gainer je bohatý na kalórie, a je výborný pri stavbe veľkej postavy.